logo
logo
icon

FOOD DELIVERY

nga Supermarketi...

HAJDE - Shërben çfarë ti do, dhe kur ti e do 24/7.

Porosia në HAJDE bëhet duke u lidhur automatikisht me një shopper të trajnuar për të bërë pazarin që ju dëshironi dhe për ta sjell atë për 60 minuta në derën tuaj. Koha është e çmuar, prandaj ne jemi këtu për ta bëre jetën tuaj më të thjeshtë.

Çfarë po pret?

Hajde ‘ Hajde.

logo

RESTORANTET MË TË MIRA NË HAJDE

DHE MË SHUMË...

sushico
dominos
green protein
spar
groceries
cloche

150+ Restorante

foodstand

10+ Supermarkete

product bag

1500+ produkte

zgjidh supermarketin

Zgjedh supermarketin tënd të preferuar.

produktet me te mira

Ne zgjedhim me kujdes produktet më të mira.

jua sjellim

Ne jua sjellim produktet kurdo që keni nevojë.

delivery man