logo
logo

1. Kushtet e perdorimit

1.1. Hyrja dhe roli ynë

1.1.1. Detajet e kompanisë: Hajde është një kompani e inkorporuar në Angli dhe Uells

1.1.2. ShĂ«rbimi: Ne u ofrojmĂ« klientĂ«ve tanĂ« njĂ« shĂ«rbim tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m ( “KlientĂ«â€œ ) pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« njĂ« porosi pĂ«r çdo kĂ«rkesĂ« (“KĂ«rkesĂ«â€œ). Ekipi mbĂ«shtetĂ«s i Hajde e organizon atĂ« pĂ«r tĂ« gjetur ofruesit/furnizuesit mĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« shĂ«rbimeve qĂ« pĂ«rputhen pĂ«r klientĂ«t. ShĂ«rbimi mund tĂ« jetĂ« çdo industri. Ne gjithashtu ofrojmĂ« shĂ«rbime qĂ« lejojnĂ« korrierĂ«t e pavarur tĂ« dorĂ«zojnĂ« ose plotĂ«sojnĂ« kĂ«rkesat e klientĂ«ve

2. Qasja në uebsajt dhe kushtet:

Kjo faqe (sĂ« bashku me dokumentet e pĂ«rmendura nĂ« tĂ«) ju tregon kushtet e pĂ«rdorimit nĂ« tĂ« cilat mund tĂ« pĂ«rdorni faqen tonĂ« tĂ« internetit hajde.market çdo aplikacion qĂ« ne e vĂ«mĂ« nĂ« dispozicion nĂ«pĂ«rmjet njĂ« dyqani aplikacionesh ose ndryshe ( “ShĂ«rbimi“ ynĂ« ), qoftĂ« si mysafir apo pĂ«rdorues i regjistruar. Ju lutemi, lexoni me kujdes kĂ«to kushte pĂ«rdorimi pĂ«rpara se tĂ« filloni tĂ« pĂ«rdorni faqen ose ShĂ«rbimin tonĂ«. Duke hyrĂ« nĂ« faqen tonĂ« ose duke pĂ«rdorur ShĂ«rbimin tonĂ«, ju tregoni se i pranoni kĂ«to kushte pĂ«rdorimi dhe se pranoni t‘i zbatoni ato. NĂ«se nuk jeni dakord me kĂ«to kushte pĂ«rdorimi, mos pĂ«rdorni aksesin nĂ« faqen tonĂ« ose pĂ«rdorni ShĂ«rbimin tonĂ«.

2.1. Kur përdorni faqen e internetit dhe regjistroni një llogari, ju do të na jepni informacione personale si emrin dhe mbiemrin, adresën, telefonin, informacionin e vendndodhjes. Duhet të siguroheni që ky informacion të jetë i saktë dhe aktual. Ju jeni përgjegjës për mbajtjen e sigurt të këtij emri përdoruesi dhe jeni përgjegjës për të gjithë përdorimin dhe aktivitetin e kryer nën këtë emër përdoruesi

2.1. Përgjegjësia: Ju jeni përgjegjës për të bërë të gjitha masat e nevojshme që ju të keni akses në faqen e internetit. Ju jeni gjithashtu përgjegjës për të siguruar që të gjithë personat që hyjnë në faqen tuaj të internetit përmes lidhjes suaj të internetit janë në dijeni të këtyre Kushteve të Uebsajtit dhe se ata janë në përputhje me to.

3.1. Kapaciteti dhe mosha: Duke bërë një porosi përmes faqes së internetit, ju garantoni që:

3.1.1. Ju jeni ligjërisht në gjendje të lidhni kontrata detyruese;

3.1.2. Ju jeni të paktën 18 vjeç.

3.2. Alkooli dhe cigaret: Për më tepër, ju e pranoni dhe pajtoheni që:

3.2.1. është një vepër penale për çdo person nën moshën 18 vjeç të blejë ose tentojë të blejë pije alkoolike, ose për çdo person mbi moshën 18 vjeç të blejë pije alkoolike në emër të çdo personi nën moshën 18 vjeç;

3.2.2. Cigaret nuk u shiten personave nën moshën 18 vjeç; dhe

3.2.3. Prandaj, porositë që përmbajnë alkool ose cigare nuk mund të pranohen nga ose në emër të personave nën moshën 18 vjeç.

4. Si të bëni një porosi dhe si përpunohet:

4.1. PĂ«rpilimi i porosisĂ« suaj: Pasi tĂ« zgjidhni Produktet/ShĂ«rbimet qĂ« dĂ«shironi tĂ« porosisni nga bizneset dhe tĂ« jepni informacione tĂ« tjera tĂ« kĂ«rkuara, do t‘ju jepet mundĂ«sia tĂ« dorĂ«zoni porosinĂ« tuaj duke klikuar ose duke zgjedhur “ vazhdoni “, “ porosit “, butoni “ shporta “ ose i ngjashĂ«m. ËshtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme qĂ« tĂ« kontrolloni tĂ« gjitha informacionet qĂ« futni dhe tĂ« korrigjoni çdo gabim pĂ«rpara se tĂ« klikoni ose zgjidhni kĂ«tĂ« buton; pasi ta bĂ«ni kĂ«tĂ«, ne do tĂ« pĂ«rpunojmĂ« porosinĂ« tuaj.

4.2 Shuma minimale e porosisë: Nëse një restorant ka një shumë minimale porosie, ju nuk mund të bëni një porosi me atë restorant derisa vlera e porosisë tuaj të jetë e barabartë ose e tejkalon atë shumë. Shuma minimale e porosisë duhet të plotësohet pas aplikimit të çdo zbritjeje ose speciale që zvogëlon shumën totale të porosisë.

4.3. Ndryshimi ose anulimi i porosisë tuaj: Nëse dëshironi të ndryshoni ose anuloni porosinë tuaj, ju mund të kontaktoni drejtpërdrejt bizneset ose ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit dhe ata do të përpiqen të kontaktojnë bizneset përkatëse për të komunikuar kërkesat tuaja. Megjithatë, nuk ka asnjë garanci që ne do të jemi në gjendje të kontaktojmë bizneset ose që bizneset do të pranojnë kërkesat tuaja pasi ato mund të kenë filluar tashmë të përpunojnë kërkesën tuaj.

4.4. PĂ«rpunimi i porosive tuaja dhe refuzimeve tĂ« bizneseve: Me marrjen e kĂ«rkesĂ«s suaj, ne do tĂ« fillojmĂ« ta pĂ«rpunojmĂ« atĂ« duke e dĂ«rguar nĂ« biznesin pĂ«rkatĂ«s dhe do t‘ju njoftojmĂ« se kĂ«rkesa juaj Ă«shtĂ« marrĂ« dhe po pĂ«rpunohet. Çdo njoftim pĂ«r konfirmimin e porosisĂ« qĂ« mund tĂ« merrni, thjesht tregojnĂ« se porosia juaj Ă«shtĂ« marrĂ« dhe po pĂ«rpunohet nga ne, dhe nuk do tĂ« thotĂ« domosdoshmĂ«risht qĂ« kĂ«rkesa juaj Ă«shtĂ« pranuar nga Biznesi. Bizneset dhe Hajde kanĂ« diskrecionin tĂ« refuzojnĂ« kĂ«rkesat nĂ« çdo kohĂ« sepse janĂ« shumĂ« tĂ« zĂ«nĂ«, pĂ«r shkak tĂ« kushteve tĂ« motit ose pĂ«r ndonjĂ« arsye tjetĂ«r. Ne inkurajojmĂ« tĂ« gjithĂ« klientĂ«t tanĂ« tĂ« biznesit qĂ« tĂ« pranojnĂ« tĂ« gjitha kĂ«rkesat dhe tĂ« komunikojnĂ« menjĂ«herĂ« çdo refuzim, dhe ne do t‘ju njoftojmĂ« (me telefonatĂ« ose SMS) sa mĂ« shpejt tĂ« jetĂ« e mundur nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« arsyeshme nĂ«se njĂ« biznes refuzon kĂ«rkesĂ«n tuaj. Kur njĂ« biznes konfirmon marrjen e kĂ«rkesĂ«s dhe kohĂ«n e pritur tĂ« grumbullimit ose dorĂ«zimit, ne do t‘ju dĂ«rgojmĂ« njĂ« konfirmim (me kusht qĂ« tĂ« na keni dhĂ«nĂ« numrin tuaj tĂ« telefonit celular)

4.5. Dorëzimi/Përfundimi i kërkesës suaj: Dorëzimi ose do të ofrohet nga biznesi nga i cili keni kërkuar ose nga Hajde duke përdorur shërbimet tona të dorëzimit. Kohët e parashikuara për dërgesat dhe grumbullimet ofrohen nga bizneset dhe janë vetëm vlerësime. Ndërsa ne do të bëjmë çmos për të përmbushur këto vlerësime. E gjithë përgatitja e ushqimit është përgjegjësi e vetme e biznesit që pranon kërkesën. Në masën e lejuar nga ligji, Hajde nuk pranon asnjë përgjegjësi që lidhet me përgatitjen ose dërgimin e ushqimit nga biznesi që pranon kërkesën.

5. Pagesa dhe çmimi:

5.1. Taksat dhe kostot e shĂ«rbimit Hajde: Çmimet pĂ«r produkte individuale do tĂ« jenĂ« siç kuotohen nĂ« faqen e internetit. Tarifa e shĂ«rbimit Hajde Ă«shtĂ« e pĂ«rcaktuar me vlerĂ«n 100 lekĂ«.

5.2. Çmimi i pasaktĂ«: Kjo faqe interneti pĂ«rmban njĂ« numĂ«r tĂ« madh produktesh/shĂ«rbimesh dhe ka mundĂ«si qĂ« disa prej produkteve tĂ« pĂ«rfshijnĂ« çmime tĂ« pasakta. Produktet do tĂ« shiten pĂ«r çmimin e shfaqur edhe nĂ«se çmimi i saktĂ« pĂ«r njĂ« KĂ«rkesĂ« Ă«shtĂ« mĂ« i lartĂ« se çmimi i deklaruar nĂ« faqen e internetit.

5.3. Mënyrat e pagesës: Pagesa për Kërkesat duhet të bëhet me cash në momentin që dorëzohet porosia te klienti.

6. Kujdesi konsumatorëve:

6.1. TĂ« pĂ«rgjithshme: Kujdesi ndaj klientit Ă«shtĂ« jashtĂ«zakonisht i rĂ«ndĂ«sishĂ«m pĂ«r ne, prandaj ekipi ynĂ« i kujdesit ndaj klientit do tĂ« pĂ«rpiqet t‘ju ndihmojĂ« kur Ă«shtĂ« e mundur nĂ«se keni ndonjĂ« problem me porosinĂ« tuaj. Mund tĂ« kontaktoni ekipin tonĂ« tĂ« kujdesit ndaj klientit duke na dĂ«rguar email ose duke telefonuar numrin e telefonit.

7. Politikat e Privatësisë së Partnerëve të Reklamimit Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të Hajde.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në Hajde, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se Hajde nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë cookies që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

7.1. Politikat e privatësisë së palëve të treta Politika e Privatësisë së Hajde nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

7.1. Të drejtat e privatësisë CCPA (Mos i shit të dhënat e mia personale) Sipas CCPA, ndër të drejtat e tjera, konsumatorët kanë të drejtë të:

7.1.1. Kërkoni që një biznes që mbledh të dhënat personale të një konsumatori të zbulojë kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.

7.1.2. Kërkoni që një biznesi të fshijë çdo të dhënë personale për konsumatorin që një biznes ka mbledhur.

7.1.3. Kërkoni që një biznes që shet të dhënat personale të një konsumatori, të mos shesë të dhënat personale të konsumatorit.

NĂ«se bĂ«ni njĂ« kĂ«rkesĂ«, ne kemi njĂ« muaj kohĂ« pĂ«r t‘ju pĂ«rgjigjur. NĂ«se dĂ«shironi tĂ« ushtroni ndonjĂ« nga kĂ«to tĂ« drejta, ju lutemi na kontaktoni.

7.2. TĂ« drejtat e mbrojtjes sĂ« tĂ« dhĂ«nave GDPR Ne dĂ«shirojmĂ« tĂ« sigurohemi qĂ« ju jeni plotĂ«sisht tĂ« vetĂ«dijshĂ«m pĂ«r tĂ« gjitha tĂ« drejtat tuaja pĂ«r mbrojtjen e tĂ« dhĂ«nave. Çdo pĂ«rdorues ka tĂ« drejtĂ« pĂ«r sa vijon:

7.2.1. E drejta pĂ«r akses – Ju keni tĂ« drejtĂ« tĂ« kĂ«rkoni kopje tĂ« tĂ« dhĂ«nave tuaja personale. Ne mund t‘ju paguajmĂ« njĂ« tarifĂ« tĂ« vogĂ«l pĂ«r kĂ«tĂ« shĂ«rbim.

7.2.2. E drejta pĂ«r korrigjim – Ju keni tĂ« drejtĂ«n tĂ« kĂ«rkoni qĂ« ne tĂ« korrigjojmĂ« çdo informacion qĂ« mendoni se Ă«shtĂ« i pasaktĂ«. Ju gjithashtu keni tĂ« drejtĂ« tĂ« kĂ«rkoni qĂ« ne tĂ« plotĂ«sojmĂ« informacionin qĂ« mendoni se Ă«shtĂ« i paplotĂ«.

7.2.3. E drejta e fshirjes – Ju keni tĂ« drejtĂ«n tĂ« kĂ«rkoni qĂ« ne tĂ« fshijmĂ« tĂ« dhĂ«nat tuaja personale, nĂ« kushte tĂ« caktuara.

7.2.4. E drejta pĂ«r tĂ« kufizuar pĂ«rpunimin – Ju keni tĂ« drejtĂ« tĂ« kĂ«rkoni qĂ« ne tĂ« kufizojmĂ« pĂ«rpunimin e tĂ« dhĂ«nave tuaja personale, nĂ« kushte tĂ« caktuara.

7.2.5. E drejta pĂ«r tĂ« kundĂ«rshtuar pĂ«rpunimin – Ju keni tĂ« drejtĂ« tĂ« kundĂ«rshtoni pĂ«rpunimin tonĂ« tĂ« tĂ« dhĂ«nave tuaja personale, nĂ« kushte tĂ« caktuara.

7.2.6. E drejta pĂ«r transportueshmĂ«ri tĂ« tĂ« dhĂ«nave – Ju keni tĂ« drejtĂ«n tĂ« kĂ«rkoni qĂ« ne t‘i transferojmĂ« tĂ« dhĂ«nat qĂ« kemi mbledhur nĂ« njĂ« organizatĂ« tjetĂ«r, ose drejtpĂ«rdrejt te ju, nĂ« kushte tĂ« caktuara.

NĂ«se bĂ«ni njĂ« kĂ«rkesĂ«, ne kemi njĂ« muaj kohĂ« pĂ«r t‘ju pĂ«rgjigjur. NĂ«se dĂ«shironi tĂ« ushtroni ndonjĂ« nga kĂ«to tĂ« drejta, ju lutemi na kontaktoni.